Toke per zhvillim

Truall dhe ndërtese me siperfaqe te truallit 280 M2 dhe siperfaqe nd 128 M2, Korcë

Shamoll, Korcë

Truall dhe ndërtese me siperfaqe te truallit 280 M2 dhe siperfaqe nd 128 M2. Shamoll, Korcë Zona kadastrale: 3318

Truall , Vlorë

Petro Marko , Vlorë

Truall. Rruga Petro Marko , Vlorë Zona kadastrale: 8602   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 73.8m2, ndërtesa 52m2, Krujë

Lagjia Kala, Krujë

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 73.8m2, ndërtesa 52m2.Lagjia Kala, Krujë Zona kadastrale: 8622   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall me sipërfaqe 778.38m2, Durrës

Shkozet, Durrës

Truall me sipërfaqe 778.38m2.Shkozet, Durrës   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 200m2, ndërtesa 50m2, Berat

Ullinjas, Berat

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 200m2, ndërtesa 50m2.Ullinjas, Berat Zona Kadastrale : 3676   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall me sipërfaqe 536m2,Krujë

Fushë-Krujë,Maga 2 ,Krujë

Truall me sipërfaqe 536m2. Fushë-Krujë,Maga 2 ,Krujë Zona Kadastrale : 1665   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 300m2, ndërtesa 70m2, Tiranë

Babrru, Tiranë

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 300m2, ndërtesa 70m2.Babrru, Tiranë Zona Kadastrale : 1066   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli dhe ndërtesë 125m2, Krujë

Krujë

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli dhe ndërtesë 125m2, Krujë Zona Kadastrale : 8621   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 40m2, ndërtesa 20m2, Krujë

Krujë

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 40m2, ndërtesa 20m2.Lagjia nr.1, Krujë Zona Kadastrale : 8621   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 200m2, ndërtesa 50m2, Dibër

Begjunec, Dibër

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 200m2, ndërtesa 50m2.Begjunec, Dibër Zona Kadastrale : 1134   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 20m2, ndërtesa 20m2, Lushnje

Nepravishta, Lushnje

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 20m2, ndërtesa 20m2. Nepravishta, Lushnje Zona Kadastrale : 8571   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall me sipërfaqe 1745m2, Ballsh

Mallakastër, Ballsh

Truall me sipërfaqe 1745m2.Mallakastër, Ballsh Zona Kadastrale : 1090   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 372.5m2, ndërtesa 71m2, Elbasan

Lagjia Hekurudha, Elbasan

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 372.5m2, ndërtesa 71m2.Lagjia Hekurudha, Elbasan Zona Kadastrale : 8523   Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 300m2, ndërtesa 31.54m2, Krujë

Krujë

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 300m2, ndërtesa 31.54m2, Krujë Zona Kadastrale : 8621   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 300m2, ndërtesa 100m2, Tiranë

Kallmet,Zaher, Tiranë

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 300m2, ndërtesa 100m2.Kallmet,Zaher, Tiranë Zona Kadastrale : 2052   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 47m2, ndërtesa 47m2, Kurbin

Mamurras, Kurbin

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 47m2, ndërtesa 47m2.Mamurras, Kurbin Zona Kadastrale : 2586   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 300m2, ndërtesa 90m2, Kukës

Shemri, Kukës

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 300m2, ndërtesa 90m2.Shemri, Kukës Zona Kadastrale : 3335   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 300m2, ndërtesa 70m2, Tepelenë

Dukaj, Tepelenë

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 300m2, ndërtesa 70m2.Dukaj, Tepelenë   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 500m2, ndërtesa 95.58m2, Lezhë

Shën Koll, Lezhë

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 500m2, ndërtesa 95.58m2.Shën Koll, Lezhë Zona kadastrale: 3351   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 2021m2, ndërtesa 538m2, Kurbin

Gjorem, Kurbin

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 2021m2, ndërtesa 538m2.Gjorem, Kurbin Zona kadastrale: 1768   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 300m2, ndërtesa 88m2, Gramsh

Cerujë, Gramsh

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 300m2, ndërtesa 88m2.Cerujë, Gramsh Zona kadastrale: 1392   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 206m2, ndërtesa 71m2, Kurbin

Gjorem, Kurbin

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 206m2, ndërtesa 71m2.Gjorem, Kurbin Zona kadastrale: 1768   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 95.2m2, ndërtesa 71m2, Durrës

Lagjia Kodër, Durrës

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 95.2m2, ndërtesa 71m2.Lagjia Kodër, Durrës Zona kadastrale: 3369   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 150m2, ndërtesa 66m2, Krujë

Fushë-Krujë, Krujë

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 150m2, ndërtesa 66m2. Fushë-Krujë, Krujë Zona kadastrale: 1665   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 300m2, ndërtesa 70m2, Kukës

Perbreg, Kukës

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 300m2, ndërtesa 70m2.Perbreg, Kukës Zona kadastrale: 2912   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Pemëtore + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 2000m2 nga ku truall 300m2 dhe ndërtesë 100m2, Kavajë

Zhabjak, Kavajë

Pemëtore + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 2000m2 nga ku truall 300m2 dhe ndërtesë 100m2. Zhabjak, Kavajë Zona kadastrale : 3914   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 300m2, ndërtesa 96m2, Tepelenë

Veliqotë, Tepelenë

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 300m2, ndërtesa 96m2.Veliqotë, Tepelenë Zona kadastrale : 3735   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 110m2, ndërtesa 92m2, Berat

Lagjia barikadë, Berat

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 110m2, ndërtesa 92m2.Lagjia barikadë, Berat Zona kadastrale : 8501   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 180m2, ndërtesa 33m2,Elbasan

Malasej,Elbasan

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 180m2, ndërtesa 33m2.Malasej,Elbasan Zona kadastrale : 2559   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 221.60m2, ndërtesa 128.60m2, Elbasan

Rruga "Emin Matraxhiu", Elbasan

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 221.60m2, ndërtesa 128.60m2.Rruga “Emin Matraxhiu”, Elbasan Zona kadastrale : 8527   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall me sipërfaqe 105m2, Elbasan

Lagja "Haxhias", Elbasan

Truall me sipërfaqe 105m2.Lagja “Haxhias”, Elbasan Zona kadastrale : 8525   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 281m2, ndërtesa 99m2, Librazhd

Rajce,Sutaj,Prrenjas, Librazhd

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 281m2, ndërtesa 99m2. Rajce,Sutaj,Prrenjas, Librazhd Zona kadastrale: 3552   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Pemëtore dhe Truall me sipërfaqe 300m2 nga ku truall 300m2, Skrapar

Bargullas, Skrapar

Pemëtore dhe Truall me sipërfaqe 300m2 nga ku truall 300m2. Bargullas, Skrapar Zona kadastrale: 1116   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 1050m2, ndërtesa 405m2, Kurbin

Kurbin

Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe trualli 1050m2, ndërtesa 405m2. Lagjia nr.4, Kurbin Zona kadastrale: 2364   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall me sipërfaqe 200m2, Durrës

Shkozet-Plepa, Durrës

Truall me sipërfaqe 200m2. Unaza Shkozet-Plepa, Durrës Zona kadastrale: 8515   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall me sipërfaqe 200m2, Durrës

Arapaj, Durrës

Truall me sipërfaqe 200m2. Arapaj, Durrës Zona kadastrale: 1031   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall me sipërfaqe 478m2, Kavajë

Lagjia Nr.3, Kavajë

Truall me sipërfaqe 478m2. Lagjia Nr.3, Kavajë Zona kadastrale: 8552   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe Ndërtesë me sip trualli 300m2 dhe Ndërtesë me sip 105m2, Devoll

Devoll

Truall dhe Ndërtesë me sip trualli 300m2 dhe Ndërtesë me sip 105m2. Bracanj, Devoll Zona kadastrale: 1257   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall dhe Ndërtesë me sip trualli 30m2 dhe Ndërtesë me sip 30m2

Kavaje

Truall dhe Ndërtesë me sip trualli 30m2 dhe Ndërtesë me sip 30m2. Kavajë Zona kadastrale: 8552   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Truall me sipërfaqe 821m2, Lezhë

Shën Koll, Lezhë

Truall me sipërfaqe 821m2. Shën Koll, Lezhë Zona kadastrale: 1099   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531