Njesi biznesi & Garazhe

8 Garazhe nga 25m2 secili G2, G3, G6, G8, G9 G10, G16, G18, Tiranë

Rruga Ali Visha, Tiranë

8 Garazhe nga 25m2 secili G2, G3, G6, G8, G9 G10, G16, G18. Rruga Ali Visha, Tiranë Zona kadastrale: 8160  

Magazinë frigoriferike me sipërfaqe 141.75m2, Gjirokastër

Viroi, Gjirokastër

Magazinë frigoriferike me sipërfaqe 141.75m2. Viroi, Gjirokastër Zona Kadastrale : 8512   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Garazhd me sipërfaqe 24m2, Krujë

Lagjia nr 4, Krujë

Garazhd me sipërfaqe 24m2. Lagjia nr 4, Krujë Zona kadastrale : 8621   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Bodrum me sipërfaqe 13.5m2, Lezhe

Lezhe

Bodrum me sipërfaqe 13.5m2, Lezhe Zona kadastrale :  8632   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Ndërtese – Magazinë me sipërfaqe 324m2, Shkodër

Pazar. Shkoder

Ndërtese – Magazinë me sipërfaqe 324m2, Shkodër Adresa: Pazari Zona kadastrale: 8591   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

GARAZH NË KRUJË

KRUJË

Prona ndodhet rreth 550m ne perendim te qytetit te Krujes. Ajo eshte e pozicionuar ne lagjen nr. 4, rreth 20m ne lindje te kryqezimit te rruges “Derede” me rrugen kryesore “Gjergj Kastrioti Skenderbeu”. Garazhi ka siperfaqe te regjistruar 24 m2 dhe realizon aksesin nga jugu. Ka rifinitura normale dhe eshte i pajisur me qepen metalik   […]

MAGAZINË NË SHKODËR

Rruga e Shirokës, Shkodër

Prona objekt vlerësimi ndodhet  rreth 2.6km në jugperëndim të qëndrës së qytetit të  Shkodres. Ajo është e vendosur buzë Bunës, në anen juglindore të rrugës që të çon ne Shirokë, e pozicionuar pak metra ne verilindje të urës së vjetër mbi lumin e Bunës. Përballë pronës nga ana tjeter e rrugës që të con ne […]

OBJEKT BIZNESI KAVAJË

Rruga Arkaxhive, Kavajë, Albania

Prona ndodhet rreth 350m ne jug te qendres se qytetit te kavajes. Ajo eshte e pozicionuar ne krahun jugor te rruges se Arkaxhive. Zona perreth, ne nje rreze te gjere, perbehet nga banesa 1-3 kateshe tip vilash me oborr, si edhe me pallate ekzistues 5 katesh. Referuar dokumentave te regjistrimit prona është e llojit Truall […]

NJËSI BIZNESI DHE MAGAZINË NË LAÇ

Kurbin, Laç

Prona objekt vlerësimi ndodhet rreth 760m ne veriperendim te qendres se qytetit te Lacit. Ajo eshte e vendosur ne krahun perendimor te rruges Lac-Milot, ne kendin veriperendimor te stadiumit, ne nje zone me karakter miks, ku kombinohen banesat individuale tip vilash me oborr, me ndertesat e ndryshme te bizneseve te cilat shtrihen kryesisht buze rruges […]

Njësi me sipërfaqe 18.8m2, Durrës

Plazh, Rr.Pavarësia, Durrës

Njësi me sipërfaqe 18.8m2. Plazh, Rr.Pavarësia, Durrës Zona Kadastrale: 8518 Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531