Toke are & Ullishte

Arë , Shkodër

Trush, Shkodër

Arë .Trush, Shkodër Zona kadastrale: 3652  

Arë me sipërfaqe 500m2, Tiranë

Rruga Gryka Kacanikut, Tiranë

Arë me sipërfaqe 500m2. Rruga Gryka Kacanikut, Tiranë Zona kadastrale: 2372  

Arë me sipërfaqe 3689m2, Kurbin

Milot, Kurbin

Arë me sipërfaqe 3689m2.Milot, Kurbin Zona kadastrale: 3441

Arë me sipërfaqe 1000m2,Lezhë

Balldren,Lezhë

Arë me sipërfaqe 1000m2.Balldren,Lezhë Zona kadastrale: 1086   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi Cel : 069 77 57 531 

Arë + Truall , Lushnje

Krutje e Poshtme , Lushnje

Arë + Truall.Krutje e Poshtme , Lushnje Zona kadastrale: 2286   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 290m2, Tiranë

Yzberish, Tiranë

Arë me sipërfaqe 290m2.Yzberish, Tiranë Zona kadastrale: 3866   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 6000m2, Tiranë

Fushas, Tiranë

Arë me sipërfaqe 6000m2.Fushas, Tiranë Zona kadastrale: 3699   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 19720m2, Fier

Libofshë, Fier

Arë me sipërfaqe 19720m2.Libofshë, Fier Zona kadastrale: 3230   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1957m2, Fier

Libofshë, Fier

Arë me sipërfaqe 1957m2.Libofshë, Fier Zona kadastrale: 3230   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 700m2,Durrës

Durrës

Arë me sipërfaqe 700m2.Xhafzotaj,Durrës Zona Kadastrale : 3852   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 3962m2, Lezhë

Merqi, Lezhë

Arë me sipërfaqe 3962m2.Merqi, Lezhë Zona Kadastrale : 2660   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531   

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 651m2, nga ku truall 200m2 dhe ndërtesë 78m2,Lushnje

Ngurrëz e vogël,Lushnje

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 651m2, nga ku truall 200m2 dhe ndërtesë 78m2. Ngurrëz e vogël,Lushnje Zona Kadastrale : 2790   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 2000m2,Lezhë

Lezhë

Arë me sipërfaqe 2000m2,Lezhë Zona Kadastrale : 1875   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 2023m2, Shkodër

Fshati Kosmace,Bushat Shkodër

Arë me sipërfaqe 2023m2.Fshati Kosmace,Bushat Shkodër Zona Kadastrale : 2236   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 2475m2, nga ku truall 200m2 dhe ndërtesë 65m2, Kurbin

Fushë-Mamurras, Kurbin

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 2475m2, nga ku truall 200m2 dhe ndërtesë 65m2.  Fushë-Mamurras, Kurbin Zona Kadastrale : 1676   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1182m2, Kurbin

Fushë-Mamurras, Kurbin

Arë me sipërfaqe 1182m2. Fushë-Mamurras, Kurbin Zona Kadastrale : 1676   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 1062m2, nga ku truall 300m2 dhe ndërtesë 88m2, Kucovë

Fier-Mimarë, Kucovë

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 1062m2, nga ku truall 300m2 dhe ndërtesë 88m2. Fier-Mimarë, Kucovë Zona Kadastrale : 1613   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 3360m2, nga ku truall 200m2 dhe ndërtesë 64m2, Lushnje

Divjakë, Lushnje

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 3360m2, nga ku truall 200m2 dhe ndërtesë 64m2. Divjakë, Lushnje Zona Kadastrale : 1492   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 3000m2, Dibër

Bllatë e Siperme, Dibër

Arë me sipërfaqe 3000m2. Bllatë e Siperme, Dibër Zona Kadastrale : 1224   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1786m2, Librazhd

Mirakë, Librazhd

Arë me sipërfaqe 1786m2.Mirakë, Librazhd Zona Kadastrale : 2696   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 3680m2, Shkodër

Vau i Dejës, Shkodër

Arë me sipërfaqe 3680m2.Vau i Dejës, Shkodër Zona Kadastrale : 1920   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1500m2, Tiranë

Kallmet, Tiranë

Arë me sipërfaqe 1500m2.Kallmet, Tiranë Zona Kadastrale : 2052   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 5400m2, Tiranë

Kallmet, Tiranë

Arë me sipërfaqe 5400m2.Kallmet, Tiranë Zona Kadastrale : 2052   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 8628m2, nga ku truall 4975m2 dhe ndërtesë 44m2, Peqin

Urucaj, Peqin

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 8628m2, nga ku truall 4975m2 dhe ndërtesë 44m2. Urucaj, Peqin Zona Kadastrale : 3686   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 4134m2, Peqin

Urucaj, Peqin

Arë me sipërfaqe 4134m2.Urucaj, Peqin Zona Kadastrale : 3686   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1940m2, Durrës

Manzë, Durrës

Arë me sipërfaqe 1940m2.Manzë, Durrës Zona Kadastrale : 2590   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 2000m2, Korcë

Drenovë, Korcë

Arë me sipërfaqe 2000m2.Drenovë, Korcë Zona Kadastrale :1538   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 896m2, Mirditë

Rrasfik, Mirditë

Arë me sipërfaqe 896m2.Rrasfik, Mirditë Zona Kadastrale : 3214   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 5000m2, Lezhe

Rabosh, Lezhe

Arë me sipërfaqe 5000m2.Rabosh, Lezhe Zona Kadastrale : 3202   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 282m2,Durrës

Shkozet,Durrës

Arë me sipërfaqe 282m2. Shkozet,Durrës Zona Kadastrale : 8515   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 700m2, nga ku truall 200m2 dhe ndërtesë 40m2, Berat

Gaide, Berat

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 700m2, nga ku truall 200m2 dhe ndërtesë 40m2. Gaide, Berat Zona Kadastrale : 1682   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 872m2, nga ku truall 250m2 dhe ndërtesë 85m2, Kucovë

Havaleas, Kucovë

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 872m2, nga ku truall 250m2 dhe ndërtesë 85m2. Havaleas, Kucovë Zona Kadastrale : 1943   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 4392m2, Lushnje

Divjakë, Lushnje

Arë me sipërfaqe 4392m2.Divjakë, Lushnje Zona Kadastrale : 1492   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 2916m2, Lushnje

Divjakë, Lushnje

Arë me sipërfaqe 2916m2.Divjakë, Lushnje Zona Kadastrale : 1492   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 2427m2. Kavajë

Zhabjakë, Kavajë

Arë me sipërfaqe 2427m2.Zhabjakë, Kavajë Zona Kadastrale : 3914   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 900m2, Lushnje

Divjakë, Lushnje

Arë me sipërfaqe 900m2.Divjakë, Lushnje Zona Kadastrale : 1492   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 2900m2, Lushnje

Divjakë, Lushnje

Arë me sipërfaqe 2900m2.Divjakë, Lushnje Zona Kadastrale : 1492   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1764m2, Lushnje

Divjakë, Lushnje

Arë me sipërfaqe 1764m2.Divjakë, Lushnje Zona Kadastrale : 1492   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 3321m2, Krujë

Derven, Krujë

Arë me sipërfaqe 3321m2.Derven, Krujë Zona Kadastrale : 1475   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1340m2, Kurbin

Fushë-Mamurras, Kurbin

Arë me sipërfaqe 1340m2.Fushë-Mamurras, Kurbin Zona Kadastrale : 1676   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 2781m2, nga ku truall 200m2 dhe ndërtesë 59m2, Lushnje

Mize, Lushnje

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 2781m2, nga ku truall 200m2 dhe ndërtesë 59m2. Mize, Lushnje Zona Kadastrale : 2781   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1500m2, Durrës

Pjezë, Durrës

Arë me sipërfaqe 1500m2.Pjezë, Durrës Zona Kadastrale : 2978   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1368m2, Krujë

Larushkë, Krujë

Arë me sipërfaqe 1368m2.Larushkë, Krujë Zona Kadastrale : 2385   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 921m2, Fier

Buzemadh, Fier

Arë me sipërfaqe 921m2.Buzemadh, Fier Zona Kadastrale : 1341   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 7564m2, Fier

Buzemadh, Fier

Arë me sipërfaqe 7564m2.Buzemadh, Fier Zona Kadastrale : 1341   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 3515m2, Fier

Buzemadh, Fier

Arë me sipërfaqe 3515m2.Buzemadh, Fier Zona Kadastrale : 1341   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 937m2, Devoll

Proger, Devoll

Arë me sipërfaqe 937m2.Proger, Devoll Zona Kadastrale : 3056   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1693m2,Durrës

Shijak,Durrës

Arë me sipërfaqe 1693m2.Shijak,Durrës Zona kadastrale: 1693   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale1500m2, nga ku truall 250m2 dhe ndërtesë 74m2, Lushnje

Dushk Can, Lushnje

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale1500m2, nga ku truall 250m2 dhe ndërtesë 74m2. Dushk Can, Lushnje Zona kadastrale: 1746   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1000m2, Durrës

Spitallë, Durrës

Arë me sipërfaqe 1000m2.Spitallë, Durrës Zona kadastrale: 8517   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 10362m2, Kurbin

Milot, Kurbin

Arë me sipërfaqe 10362m2.Milot, Kurbin Zona kadastrale: 3295   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 2800m2, Kurbin

Milot, Kurbin

Arë me sipërfaqe 2800m2.Milot, Kurbin Zona kadastrale: 2580   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 6000m2, Krujë

Gramze, Krujë

Arë me sipërfaqe 6000m2.Gramze, Krujë Zona kadastrale: 1840   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 2844m2, nga ku truall 200m2 dhe ndertese 61m2, Lushnje

Kamcisht, Lushnje

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 2844m2, nga ku truall 200m2 dhe ndertese 61m2.Kamcisht, Lushnje Zona kadastrale: 2060   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 502m2, nga ku truall 200m2 dhe ndërtesë 63m2, Lushnje

Cerme Shkumbin, Lushnje

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 502m2, nga ku truall 200m2 dhe ndërtesë 63m2 .Cerme Shkumbin, Lushnje Zona kadastrale: 1380   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1220m2, Lushnje

Divjakë, Lushnje

Arë me sipërfaqe 1220m2.Divjakë, Lushnje Zona kadastrale: 1492   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 4560m2, Lushnje

Dushk i Madh, Lushnje

Arë me sipërfaqe 4560m2.Dushk i Madh, Lushnje Zona kadastrale: 1582   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 3000m2, Shkodër

Mjede, Shkodër

Arë me sipërfaqe 3000m2.Mjede, Shkodër Zona kadastrale: 2702   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 4500m2, Krujë

Gramze, Krujë

Arë me sipërfaqe 4500m2.Gramze, Krujë Zona kadastrale: 1840   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1000m2, Tiranë

Kamëz, Tiranë

Arë me sipërfaqe 1000m2.Kamëz, Tiranë Zona kadastrale: 2066   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Pemëtore me sipërfaqe 975m2, Dibër

Grevë, Dibër

Pemëtore me sipërfaqe 975m2.Grevë, Dibër Zona kadastrale: 1859   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 1131m2, nga ku truall 200m2 dhe ndërtesë 100m2,Kurbin

Kurbin

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 1131m2, nga ku truall 200m2 dhe ndërtesë 100m2.Fshat-Shperdhet,Kurbin Zona kadastrale: 3412   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1000m2,Lezhë

Gryk-Manati,Lezhë

Arë me sipërfaqe 1000m2. Gryk-Manati,Lezhë Zona kadastrale: 1875   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 2400m2,Lezhë

Gajush,Lezhë

Arë me sipërfaqe 2400m2.Gajush,Lezhë Zona kadastrale: 1685   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 3760m2, Peqin

Cengelaj, Peqin

Arë me sipërfaqe 3760m2.Cengelaj, Peqin Zona kadastrale: 1365   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1500m2, Librazhd

Vulcan,Krakovë,Hotolisht, Librazhd

Arë me sipërfaqe 1500m2.Vulcan,Krakovë,Hotolisht, Librazhd Zona kadastrale: 3848   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 2432m2, nga ku truall 200m2 dhe ndërtesë 90m2, Lushnje

Pirre, Lushnje

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 2432m2, nga ku truall 200m2 dhe ndërtesë 90m2 .Pirre, Lushnje Zona kadastrale: 2966   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë +Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 625m2, nga ku truall 200m2 dhe ndërtesë 92m2, Lushnje

Halilaj, Lushnje

Arë +Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 625m2, nga ku truall 200m2 dhe ndërtesë 92m2. Halilaj, Lushnje Zona kadastrale: 1922   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1750m2,Lezhë

Barbulloj,Lezhë

Arë me sipërfaqe 1750m2.Barbulloj,Lezhë Zona kadastrale: 3641   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1000m2,Tiranë

Kamëz,Tiranë

Arë me sipërfaqe 1000m2.Kamëz,Tiranë Zona kadastrale: 2066 Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 2418m2,Gjirokastër

Arshi Lengo,Gjirokastër

Arë me sipërfaqe 2418m2. Arshi Lengo,Gjirokastër   Zona kadastrale: 2418 Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 2000m2,Fier

Brostar-Ura,Fier

Arë me sipërfaqe 2000m2.Mbrostar-Ura,Fier Zona kadastrale: 2636   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Ullishtë me sipërfaqe 1067m2,Lushnje

Mize,Lushnje

Ullishtë me sipërfaqe 1067m2.Mize,Lushnje Zona kadastrale: 2700   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1000m2,Lushnje

Mize,Lushnje

Arë me sipërfaqe 1000m2.Mize,Lushnje Zona kadastrale: 2700   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1000m2,Lushnje

Mize,Lushnje

Arë me sipërfaqe 1000m2.Mize,Lushnje Zona kadastrale: 2700 Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1600m2, Lushnje

Divjakë, Lushnje

Arë me sipërfaqe 1600m2.Divjakë, Lushnje Zona kadastrale : 1492   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 2000m2, Krujë

Arameras, Krujë

Apartament me sipërfaqe 2000m2.Arameras, Krujë Zona kadastrale : 1042   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Vreshtë me sipërfaqe 980m2, Krujë

Derven, Krujë

Vreshtë me sipërfaqe 980m2.Derven, Krujë Zona kadastrale : 1475   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1025m2, Mirdite

Mirdite

Arë me sipërfaqe 1025m2, Mirdite Zona kadastrale : 1713 Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 400m2,Berat

Poshnje,Berat

Apartament me sipërfaqe 400m2.Poshnje,Berat Zona kadastrale : 3032   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 14350m2, Devoll

Rakicke, Devoll

Arë me sipërfaqe 14350m2.Rakicke, Devoll Zona kadastrale :  3151   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1000m2, Kavaje

Shtodher, Kavaje

Arë me sipërfaqe 1000m2.Shtodher, Kavaje Zona kadastrale : 3427   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë +Truall+Ndërtesë me sipërfaqe totale 378m2, nga ku truall 250m2 dhe ndërtesë 50m2, Krujë

Halil, Krujë

Arë +Truall+Ndërtesë me sipërfaqe totale 378m2, nga ku truall 250m2 dhe ndërtesë 50m2.Halil, Krujë Zona kadastrale : 1921   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1750m2,Lezhe

Lezhe

Arë me sipërfaqe 1750m2,Lezhe Zona kadastrale : 1879   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 3201.5m2,Lushnje

Karavasta e Re,Lushnje

Arë me sipërfaqe 3201.5m2. Karavasta e Re,Lushnje Zona kadastrale : 2085   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 2535m2, Elbasan

Shtermen, Elbasan

Arë me sipërfaqe 2535m2.Shtermen, Elbasan Zona kadastrale : 3422   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1050m2, Kavajë

Rreth-Greth, Kavajë

Arë me sipërfaqe 600m2.Rreth-Greth, Kavajë Zona kadastrale : 3175   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 600m2, Kavajë

Qerret, Kavajë

Arë me sipërfaqe 600m2.Qerret, Kavajë Zona kadastrale : 3101   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 390m2, Kavajë

Golem,Kavajë

Arë me sipërfaqe 390m2.Golem,Kavajë Zona kadastrale : 1791   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 2484m2, Krujë

Bubq, Krujë

Arë me sipërfaqe 2484m2.Bubq, Krujë Zona kadastrale:  1294   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 6055m2, Krujë

Luz, Krujë

Arë me sipërfaqe 6055m2.Luz, Krujë Zona kadastrale: 2537   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 4174m2, Lushnje

Imshte, Lushnje

Arë me sipërfaqe 4174m2.Imshte, Lushnje Zona kadastrale: 1984   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë +Truall+Ndërtesë me sipërfaqe totale 650m2, nga ku truall 200m2 dhe ndërtesë 130m2, Lushnje

Divjake, Lushnje

Arë +Truall+Ndërtesë me sipërfaqe totale 650m2, nga ku truall 200m2 dhe ndërtesë 130m2.Divjake, Lushnje Zona kadastrale: 1492   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1660m2, Bulqizë

Fushë-Bulqiz, Bulqizë

Arë me sipërfaqe 1660m2.Fushë-Bulqiz, Bulqizë Zona kadastrale: 1660   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 2200m2, Durres

Manëz, Durres

Arë me sipërfaqe 2200m2.Manëz, Durres Zona kadastrale: 2590   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 104m2, Librazhd

Llange, Librazhd

Arë me sipërfaqe 104 m2.Llange, Librazhd Zona kadastrale: 2477   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 699m2, Librazhd

Llange, Librazhd

Arë me sipërfaqe 699 m2.Llange, Librazhd Zona kadastrale: 2477   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 967m2, Librazhd

Llange, Librazhd

Arë me sipërfaqe 967 m2.Llange, Librazhd Zona kadastrale: 2477   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1687m2, Librazhd

Llange, Librazhd

Arë me sipërfaqe 1687m2.Llange, Librazhd Zona kadastrale: 2477   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 5000m2, Berat

Donofros, Berat

Arë me sipërfaqe 5000m2.Donofros, Berat Zona kadastrale: 1515   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 2365m2, Dibër

Bllatë e Poshtme, Dibër

Arë me sipërfaqe 2365m2. Bllatë e Poshtme, Dibër Zona kadastrale: 1225   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 3252m2, Korcë

Sovjan, Korcë

Arë me sipërfaqe 3252m2. Sovjan, Korcë Zona kadastrale: 3253   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 294m2, Durrës

Arapaj, Durrës

Arë me sipërfaqe 294m2. Arapaj, Durrës Zona kadastrale: 1031   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë + Truall + Ndërtesë me sipërfaqe totale 1438m2, nga ku truall 300m2 dhe ndërtesë 84m2, Librazhd

Rajce-Skandërbeg, Librazhd

Arë+Truall+Ndërtesë me sipërfaqe totale 1438m2, nga ku truall 300m2 dhe ndërtesë 84m2.Rajce-Skandërbeg, Librazhd Zona kadastrale: 3462   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 3600m2, Peqin

Cacabezë, Peqin

Arë me sipërfaqe 3600m2. Cacabezë, Peqin Zona kadastrale: 1348   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1803m2, Peqin

Cacabezë, Peqin

Arë me sipërfaqe 1803m2. Cacabezë, Peqin Zona kadastrale: 1348   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 997m2, Peqin

Cacabezë, Peqin

Arë me sipërfaqe 997m2. Cacabezë, Peqin Zona kadastrale: 1348   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 3015m2, Devoll

Grace, Devoll

Arë me sipërfaqe 3015m2.Grace, Devoll Zona kadastrale: 1833   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1200m2, Librazhd

Hotolisht, Librazhd

Arë me sipërfaqe 1200m2. Hotolisht, Librazhd Zona kadastrale: 1967 Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Arë me sipërfaqe 1000m2, Librazhd

Hotolisht, Librazhd

Arë me sipërfaqe 1000m2. Hotolisht, Librazhd Zona kadastrale: 1967   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1825m2, Lushnje

Divjakë,Lushnje

Arë me sipërfaqe 1825m2. Divjakë,Lushnje Zona kadastrale: 1492   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 2440m2, Lushnje

Divjakë,Lushnje

Arë me sipërfaqe 2440m2. Divjakë,Lushnje Zona kadastrale: 1492   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1590m2, Lushnje

Dushk i Madh, Lushnje

Arë me sipërfaqe 1590m2. Dushk i Madh, Lushnje Zona kadastrale: 1582   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1290m2, Dibër

Cerjan, Dibër

Arë me sipërfaqe 1290m2. Cerjan, Dibër Zona kadastrale: 1375   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 3000m2, Lushnje

Toshkëz, Lushnje

Arë me sipërfaqe 3000m2. Toshkëz, Lushnje Zona kadastrale: 3617 Për më shumë informacion kontaktoni Kreshnik Ahmeti Cel : 069 66 45 609

Arë me sipërfaqe 4250m2, Devoll

Pilur, Devoll

Arë me sipërfaqe 4250m2. Pilur, Devoll Zona kadastrale: 2058   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 6000m2, Kavajë

Lis Patros,Kavajë

Arë me sipërfaqe 6000m2. Lis Patros,Kavajë Zona kadastrale: 2467   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sip 5400m2, Shkodër

Bërdicë e Sipërme, Shkodër

Arë me sip 5400m2. Bërdicë e Sipërme, Shkodër Zona kadastrale: 1159   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

ARË NË HAJMEL, SHKODËR

Hajmel, Vau i Dejes, Shkoder

Prona ndodhet  ne fshatin Hajmel, rreth 5km ne vije ajrore ne jug te Vaut te Dejes. Prona eshte e pozicionuar rreth 1km ne perendim te fshatit,  me shtrirje ne anën veriore të rruges kryesore te zones. Parcela ka forme drejtkendore ne plan, me dimensione rreth 30m * 122m. Aktualisht eshte e mbjelle me vresht.   […]

ARË NË ARSHI LENGO, GJIROKASTËR

Arshi Lengo, Gjirokaster

Prona ndodhet prane fshatit Arshi Lengo, rreth 2.1 km ne verilindje te qytetit te Gjirokaster. Ajo eshte e pozicionuar ne krahun perendimor te fshatit dhe ka komunikim te drejtperdrejte me rruge. Parcela  ka dimensione rreth 180m x 13.5m, sipas drejtimit jugperendim – verilindje. Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 […]

ARË NË BUBQ, KRUJË

Bubq, Krujë

Prona ndodhet pranë fshatit Bubq të qytetit të Krujës. Ajo është e pozicionuar rreth 750m në krahun veriperëndimor të kryqëzimit të rrugës së Budullit, Urës së Gjolës dhe Bubqit. Prona ka formë jo të rregullt në plan. Në këndin verior të pronës është realizuar një ndërtesë 1 katëshe, me sipërfaqe rreth 200m2, me konstruksion betonarme, […]

ARË NË SOVJAN, KORÇË

Sovjan, Korçë

Prona ndodhet rreth 15km në veri të qytetit të Korçës, pranë fshatit Sovjan rreth 1 km në veriperëndim nga qendra e fshatit. Zona përreth pronës përbëhet nga parcela të ngjashme toke ndërsa karakteri rezidencial shfaqet pranë fshatit Sovjan. Ajo ka formë të rregullt në plan, me dimensione rreth 33m x 100m. Aktualisht nuk është në […]

ARË DHE BANESË NË DIVJAKË

Divjakë

Prona është e llojit Arë+Truall dhe Ndërtese me sipërfaqe 3360m2 , nga ku Truall me sipërfaqe 200m2  dhe Ndërtesë me sipërfaqe 64m2. Prona ndodhet  rreth 1 km në perëndim të qëndrës së qytetit të Divjakës. Ajo është e vendosur në krahun verior të rrugës që lidh qytetin me zonën e plazhit dhe pyllin. Zona ku ndodhet […]

Arë me sipërfaqe 530m2, Lezhë

Kolc, Lezhë

Arë me sipërfaqe 530m2.Kolc, Lezhë Zona kadastrale : 1875   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 1860m2, Lezhë

Barbulloj, Lezhë

Arë me sipërfaqe 1860m2. Barbulloj, Lezhë   Zona kadastrale: 1099   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 2300m2, Lezhë

Grykë Lum, Lezhë

Arë me sipërfaqe 2300m2.Grykë Lum, Lezhë Zona kadastrale: 1879   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531 

Arë me sipërfaqe 990m2,Kurbin

Fshat Lac,Kurbin

Arë me sipërfaqe 990m2.Fshat Lac,Kurbin Zona kadastrale: 2365   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531