NJËSI BIZNESI DHE MAGAZINË NË LAÇ

Prona objekt vlerësimi ndodhet rreth 760m ne veriperendim te qendres se qytetit te Lacit. Ajo eshte e vendosur ne krahun perendimor te rruges Lac-Milot, ne kendin veriperendimor te stadiumit, ne nje zone me karakter miks, ku kombinohen banesat individuale tip vilash me oborr, me ndertesat e ndryshme te bizneseve te cilat shtrihen kryesisht buze rruges kryesore.

Referuar dokumentave të regjistrimit prona është e llojit truall dhendërtesë me sipërfaqe të përgjithshme 1050m2 nga ku ndertese me siperfaqe 405m2. -Ajo eshte pjesë e një ndërtesë ekzistuese e para viteve ‘ 90 e cila ka funksionuar si magazine. Sipërfaqja e truallit, e pa zene me ndertim paraqitet e rafshet, e pashtruar dhe e rrethuar me mur te larte me blloqe betoni. Aktualisht prona nuk eshte ne shfrytezim dhe ne veshtrim te pergjithshem duket e pamirembajtur. Prona perbehet nga 2 ndertesa perkatesisht ndertesa veriore me siperfaqe rreth 330m2 dhe ndertesa perendimore me siperfaqe rreht 75m2. Te dyja ndertesat realizojne hyrjen nga oborri ne qender. Ndertesat nuk jane inspektuar nga brenda sepse nuk jane vene ende ne posedim, dhe per kete arsye nuk mund te shprehemi per gjendjen edhe per organizimin e brendshem te tyre. Ndertesa veriore perben pothuajse gjysmen e nje ndertese ekzistuese me shtrirje lindje-perendim. Ka lartesi rreth 4 –4.5m, e realizuar me konstruksion muri mbajtes e mbuluar me solete te harkuar; ka siperfaqe te bollshme e pershtatshme te funksionoje si ambjent sherbimi, magazine apo repart pune. Ne nje veshtrim te pergjithshem ajo duket e amortizuar per shkak te kohes. Ndertesa perendimore perben nje ndertim 1 katesh me shtrirje gjatesore sipas drejtimit veri-jug. Ndertesa nuk eshte inspektuar nga brenda prandaj nuk mund te shprehemi per organizimin dhe gjendjen e saj. Nga nje veshtrim i pergjithshem duket e pamirembajtur. Ne kendin jugor te saj eshte realizuar nje tetoje e mbuluar me llamarine te valezuar.

Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi 

Cel : 069 77 57 531 

Location Info

Informacioni agjentit

(+355) (4) 2253841 / (+355) (4) 2253836
Artur Mema: Cel: +355684097744

[email protected] ; [email protected]

Fondi Besa sh.a. është një ndër institucionet më të mëdha mikrofinanciare në Shqipëri, i cili i ofron individëve kredi mikro, të vogla dhe të mesme për të hapur, zgjeruar dhe zhvilluar aktivitete fitimprurëse.   Me 74 zyra në gjithë Shqipërinë, ne synojmë të jemi të pranishëm atje ku ka nevojë për zhvillim, duke i ofruar akses mijëra njerëzve, duke u përpjekur t’i mbështesim ata me shërbime financiare, duke krijuar lidhje ndërmjet klientëve dhe mundësive dhe duke kontribuar në një zhvillim më të madh ekonomik të vendit.   Ne përpiqemi t’i shërbejmë klientëve tanë me zgjidhje të thjeshta, të favorshme dhe financiarisht të përshtatshme, të ndërtuara për t’ju përgjigjur nevojave, dëshirave, preferencave dhe pritshmërive të klientëve si dhe për të krijuar lidhje afatgjata me ta. Synimi ynë kryesor është të mbështesim klientët për t’u bërë financiarisht dhe ekonomikisht të pavarur, në mënyrë që të realizojnë ambiciet e tyre për zhvillim dhe mirëqenie, pa mbështetjen tonë në të ardhmen.

Formulari i Ofertës Financiare