OBJEKT BIZNESI KAVAJË

Prona ndodhet rreth 350m ne jug te qendres se qytetit te kavajes. Ajo eshte e pozicionuar ne krahun jugor te rruges se Arkaxhive. Zona perreth, ne nje rreze te gjere, perbehet nga banesa 1-3 kateshe tip vilash me oborr, si edhe me pallate ekzistues 5 katesh.

Referuar dokumentave te regjistrimit prona është e llojit Truall me Ndertese me siperfaqe trualli 30m2 nga ku 30m. Ajo ka forme drejtkendore ne plan, me dimensione rreth 5m x 6m. Hyrjen e realizon direkt nga trotuari i rruges ne veri. Paraqitet ne gjendje te mire, e shtruar me pllaka qeramike, me mure dhe tavane te suvatuar dhe te lyer, me dyer dhe dritare duralumini.

 

Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi 

Cel : 069 77 57 531 

Location Info

Informacioni agjentit

(+355) (4) 2253841 / (+355) (4) 2253836
069 77 57 531

[email protected] ; [email protected]

Fondi Besa sh.a. është një ndër institucionet më të mëdha mikrofinanciare në Shqipëri, i cili i ofron individëve kredi mikro, të vogla dhe të mesme për të hapur, zgjeruar dhe zhvilluar aktivitete fitimprurëse.   Me 74 zyra në gjithë Shqipërinë, ne synojmë të jemi të pranishëm atje ku ka nevojë për zhvillim, duke i ofruar akses mijëra njerëzve, duke u përpjekur t’i mbështesim ata me shërbime financiare, duke krijuar lidhje ndërmjet klientëve dhe mundësive dhe duke kontribuar në një zhvillim më të madh ekonomik të vendit.   Ne përpiqemi t’i shërbejmë klientëve tanë me zgjidhje të thjeshta, të favorshme dhe financiarisht të përshtatshme, të ndërtuara për t’ju përgjigjur nevojave, dëshirave, preferencave dhe pritshmërive të klientëve si dhe për të krijuar lidhje afatgjata me ta. Synimi ynë kryesor është të mbështesim klientët për t’u bërë financiarisht dhe ekonomikisht të pavarur, në mënyrë që të realizojnë ambiciet e tyre për zhvillim dhe mirëqenie, pa mbështetjen tonë në të ardhmen.

Formulari i Ofertës Financiare