MAGAZINË NË SHKODËR

Prona objekt vlerësimi ndodhet  rreth 2.6km në jugperëndim të qëndrës së qytetit të  Shkodres. Ajo është e vendosur buzë Bunës, në anen juglindore të rrugës që të çon ne Shirokë, e pozicionuar pak metra ne verilindje të urës së vjetër mbi lumin e Bunës.

Përballë pronës nga ana tjeter e rrugës që të con ne Shirokë, ndodhen banesa private të thjeshta, një pjese e të cilave jane tip barakesh me konstruksion te lehtesuar.

Magazina është e organizuar nga një hapësirë e vetme pa ndarje, me lartësi rreth 5m dhe paraqitet në gjendje normale mirëmbajtje.

 

Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi 

Cel : 069 77 57 531 

Location Info

Informacioni agjentit

(+355) (4) 2253841 / (+355) (4) 2253836
Artur Mema: Cel: +355684097744

[email protected] ; [email protected]

Fondi Besa sh.a. është një ndër institucionet më të mëdha mikrofinanciare në Shqipëri, i cili i ofron individëve kredi mikro, të vogla dhe të mesme për të hapur, zgjeruar dhe zhvilluar aktivitete fitimprurëse.   Me 74 zyra në gjithë Shqipërinë, ne synojmë të jemi të pranishëm atje ku ka nevojë për zhvillim, duke i ofruar akses mijëra njerëzve, duke u përpjekur t’i mbështesim ata me shërbime financiare, duke krijuar lidhje ndërmjet klientëve dhe mundësive dhe duke kontribuar në një zhvillim më të madh ekonomik të vendit.   Ne përpiqemi t’i shërbejmë klientëve tanë me zgjidhje të thjeshta, të favorshme dhe financiarisht të përshtatshme, të ndërtuara për t’ju përgjigjur nevojave, dëshirave, preferencave dhe pritshmërive të klientëve si dhe për të krijuar lidhje afatgjata me ta. Synimi ynë kryesor është të mbështesim klientët për t’u bërë financiarisht dhe ekonomikisht të pavarur, në mënyrë që të realizojnë ambiciet e tyre për zhvillim dhe mirëqenie, pa mbështetjen tonë në të ardhmen.

Formulari i Ofertës Financiare