ARË NË BUBQ, KRUJË

Prona ndodhet pranë fshatit Bubq të qytetit të Krujës. Ajo është e pozicionuar rreth 750m në krahun veriperëndimor të kryqëzimit të rrugës së Budullit, Urës së Gjolës dhe Bubqit.

Prona ka formë jo të rregullt në plan. Në këndin verior të pronës është realizuar një ndërtesë 1 katëshe, me sipërfaqe rreth 200m2, me konstruksion betonarme, mbuluar me soletë betonarme, në gjendje normale mirëmbajtje.

Pjesa e pa zëne me ndërtim paraqitet pjesërisht e shtruar me çakull dhe përdoret si oborr, si edhe pjesërisht e mbjellë në sekisonin jugor të saj.

 

 

Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi 

Cel : 069 77 57 531 

Location Info

Informacioni agjentit

(+355) (4) 2253841 / (+355) (4) 2253836
Artur Mema: Cel: +355684097744

[email protected] ; [email protected]

Fondi Besa sh.a. është një ndër institucionet më të mëdha mikrofinanciare në Shqipëri, i cili i ofron individëve kredi mikro, të vogla dhe të mesme për të hapur, zgjeruar dhe zhvilluar aktivitete fitimprurëse.   Me 74 zyra në gjithë Shqipërinë, ne synojmë të jemi të pranishëm atje ku ka nevojë për zhvillim, duke i ofruar akses mijëra njerëzve, duke u përpjekur t’i mbështesim ata me shërbime financiare, duke krijuar lidhje ndërmjet klientëve dhe mundësive dhe duke kontribuar në një zhvillim më të madh ekonomik të vendit.   Ne përpiqemi t’i shërbejmë klientëve tanë me zgjidhje të thjeshta, të favorshme dhe financiarisht të përshtatshme, të ndërtuara për t’ju përgjigjur nevojave, dëshirave, preferencave dhe pritshmërive të klientëve si dhe për të krijuar lidhje afatgjata me ta. Synimi ynë kryesor është të mbështesim klientët për t’u bërë financiarisht dhe ekonomikisht të pavarur, në mënyrë që të realizojnë ambiciet e tyre për zhvillim dhe mirëqenie, pa mbështetjen tonë në të ardhmen.

Formulari i Ofertës Financiare