ARË NË ARSHI LENGO, GJIROKASTËR

Prona ndodhet prane fshatit Arshi Lengo, rreth 2.1 km ne verilindje te qytetit te Gjirokaster.

Ajo eshte e pozicionuar ne krahun perendimor te fshatit dhe ka komunikim te drejtperdrejte me rruge.

Parcela  ka dimensione rreth 180m x 13.5m, sipas drejtimit jugperendim – verilindje.

Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi 

Cel : 069 77 57 531 

Location Info