Properties located at Skrapar

Pemëtore dhe Truall me sipërfaqe 300m2 nga ku truall 300m2, Skrapar

Bargullas, Skrapar

Pemëtore dhe Truall me sipërfaqe 300m2 nga ku truall 300m2. Bargullas, Skrapar Zona kadastrale: 1116   Për më shumë informacion kontaktoni Lorena Korreshi  Cel : 069 77 57 531